HERBAVIT Ulei de Cocos 1L Herbavit

HERBAVIT Ulei de Cocos 1L Herbavit
Localizare:
Traseu sugerat:  
 

HERBAVIT Ulei de Cocos 1L Herbavit

38,50 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
farmaverde.ro
Descrierea produsului
Ulei de Cocos 1L Herbavit ULEI DE COCOS – 1 L – pentru gatit 100% Natural ulei de cocos, nu conĹŁine aditivi. Bogat în grăsimi saturate. Nu contine colesterol. Uleiul de cocos este ideal la gatit nu se oxidează pana la 198 ˚ C.  Antibacterial, antiviral, antimicotic.    Se solodifica la temperature sub 25 ˚ C. Nu necesita pastarea la rece. COCOSUL   Arborele de cocos (cocos nucifera) face parte din familia palmierului, creşte în zone tropicale şi este considerat nu numai o sursa de hrană dar şi un remediu în vindecarea anumitor afecĹŁiuni. Cocosul este originar din insulele Filipine, unde este cunoscut sub denumirea de „copacul vieĹŁii datorită proprietăţilor şi întrebuinţărilor sale multiple, dar se cultiva şi în India unde poartă numele de „kalpa vrisha care semnifică „tot ceea ce este necesar vieĹŁii, în Indonezia, Brazilia şi Sri Lanka. În zilele noastre cocosul este cultivat nu doar în zone cu clima caldă, tropicală ci şi în regiunile cu climă mai rece. Arborele de cocos poate atinge o înălĹŁime de 30 de metri, ajunge până la 80 de ani şi poate produce până la 150 de nuci de cocos pe an. Este o plantă apreciată şi se bucură de întrebuinţări multiple: remediu pentru diferite afecĹŁiuni, sursă pentru o hrană şi băutură sănătoasă, până la fabricarea de coşuri, acoperiş pentru colibe şi nu în ultimul rând zahăr natural extras din seva florilor de cocos. Filipinezii sunt cei mai mari consumatori de nucă de cocos şi au o gamă foarte variată de produse precum: bukayo (cocos îndulcit), pan de coco (pâine cu cocos), tuba (vin de cocos), suka (oĹŁet de cocos), lambanog (gin de cocos), cocos deshidratat, apă de cocos, lapte de cocos şi ulei de cocos. Uleiul de cocos Uleiul de cocos se extrage din pulpa albă a nucii de cocos , care se zdrobeşte, se încălzeşte uşor pentru eliminarea uleiurilor, după care se presează şi se filtrează de eventualele urme de coajă. Acest proces ajută la obĹŁinerea unui ulei pur, cu un gust neutru şi fără miros, care poate fi utilizat ca: leac pentru diferite afecĹŁiuni, la gătit şi în industrii. O atenĹŁie deosebită se acordă uleiului de cocos mulĹŁumită acidului lauric pe care îl conĹŁine, având efecte antivirale, antibacteriene şi antifungice, fiind util în stimularea metabolismului ajutând scăderea în greutate şi în afecĹŁiuni hipotiroidiene. ConĹŁinutul acizilor graşi din ulei are ca rol distrugerea bacteriilor ce cauzează: infecĹŁii ale tractului urinar, al sinusurilor, ulcer gastric, pneumonie, carii dentare, precum şi distrugerea fungilor şi a virusurilor cauzatoare de: mononucleoză, herpes, gripă, hepatita C, pojar etc. Conform cercetătorilor americani printre care se numără şi dr. Carolyn Dean , aceştia au ajuns la concluzia că uleiul de cocos are efecte benefice asupra pacienĹŁilor cu SIDA. Din cercetări mai reiese că uleiul de cocos ajută la ameliorarea simpotemelor asociate afecĹŁiunilor biliare, ajută buna funcĹŁionare a ficatului şi a glandei tiroide, stimulează digestia, previne cancerul de colon şi reduce discomfortul asociat sindromului de colon iritabil. Se recomandă folosirea uleiului de cocos în cure de slăbire, la prevenirea obezităţii, scade colesterolul şi previne afecĹŁiunile cardiovasculare, ajută la fixarea calciului şi al magneziului în oase, prevenind astefel osteoporoza, iar în afecĹŁiuni renale contribuie la prevenirea infecĹŁiilor urinare şi ajută la dizolvarea calculilor renali.   Consumat în cantitate de 60% din totalul caloriilor zilnice nu prezintă nici un efect negativ, ba mai mult persoanele care au o dietă bogată în ulei de cocos au o stare de sănătate bună. Aici atragem atenĹŁia că uleiul organic, presat la rece este recomandat a se consuma neprelucrat termic, iar cel rafinat utilizat la gătit şi prăjit. Se recomandă la gătit deoarece este un ulei stabil din punct de vedere chimic la căldură, care se oxidează doar la temperaturi de peste 190°C, şi chiar şi la acestă temperatureă nu supportă un proces oxidativ din care să rezulte substanĹŁe nocive asupra organismului. Uleiul de cocos poate fi folosit şi în amestec cu uleiul de floarea soarelui. Doza zilnică recomandată din ulei de cocos este de 15grame, dar în caz de boală putem mării doza deoarece nu are reacĹŁii adverse. Uleiul de cocos în alimentaĹŁie poate fi adăugat în: salate de legume, sotarea legumelor şi al fructelor de mare, prepararea ouălor şi a preparatelor din carne şi peşte, la moioneză şi popcorn. DiferenĹŁa între uleiul de cocos şi untura de cocos o reprezintă doar temperatura la care se păstrează, deoarece la o temperatureă de sub 25°C uleiul de cocos se solidifică. Ulei de Cocos 1L Herbavit.   Pe plafarul online Farmaverde. ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei. Magazinul nostru naturist online Farmaverde. ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30. Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53. 66.53 sau 021.351. 40.20. *Nota: Farmaverde. ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente pe farmaverde. ro sunt valabile în limita stocului. Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde. ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!  

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.