Ulei volatil Elemental
(108 produse)
Cedrul de Virginia sau ienuparul virginian este nativ in America de nord. Creste pana la inaltimea de 30 metri si traieste cateva sute de ani. Din lemnul acestui arbore se fabrica creioanele...
Detalii
Uleiul distilat din frunzele de eucalipt este recunoscut si utilizat la scara larga pentru tratarea afectiunilor respiratorii, fiind un ingredient des intalnit in numeroase produse...
Detalii
Cu aroma sa delicioasa si proaspata, uleiul de mandarina rosie este recunoscut pentru actiunea sa calmanta si relaxanta. In cosmetica se foloseste indeosebi in produse pentru curatarea...
Detalii
Salvia sclarea - sau salvia pura ori iarba sfanta cum mai este cunoscuta - este o planta folosita ca remediu natural pentru o serie de probleme asociate cu sistemul nervos, sistemul...
Detalii
Arborele de cuisoare, originar din insulele arhipeleagului indonezian, furnizeaza cuisoarele, un condiment pretios folosit de mult timp in orient. Cuisoarele sunt de fapt florile aromatice...
Detalii
Eucaliptul citronat reprezinta una din sutele de specii de eucalipt. Are frunzele mari si lucioase sub forma de lance care emana un miros puternic atunci cand sunt zdrobite. Denumirea...
Detalii
Uleiul esential de RAVINTSARA sau camforul de Madagascar cum se mai numeste, este recunoscut pentru proprietatile sale antivirale si microbicide exceptionale. Atentie: a nu se confunda...
Detalii
Arborele de ceai este un arbore nativ in Australia, prefera zonele mlastinoase, dar este cultivat acum pe imense plantatii, extractul acestuia fiind solicitat din ce in ce mai mult...
Detalii
Apreciat pentru profilul aromatic sclipitor, este utilizat in aplicatii antiinfectioase, de tonifiere pancreatica si digestiva, ajuta la reducerea aspectului celulitei si favorizeaza...
Detalii
Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente si flori albe sau roz pal. Cand scoarta arbustului este taiata, copacul secreta o rasina pentru a-si vindeca rana. Lichidul...
Detalii
Uleiul esential de grapefruit este util in cosmetica indeosebi pentru tenul gras, curatarea pielii si scalpului. Actioneaza eficace aplicat in zonele cu retentie de apa si celulita...
Detalii
Este un ulei esential cu multiple proprietati benefice pentru piele si organism in general. Parfumul sau se deosebeste de cel al lamaii galbene, impletind prospetimea notelor citrate...
Detalii
Litsea cubeba este o planta tropicala cu frunze de o culoare vibranta si miros placut citric. Uleiul esential este extras din fructele marunte ca niste boabe de piper prin distilare...
Detalii
Oregano, o planta perena puternic aromata, folosita in special ca si condiment, este apreciata si pentru efectele sale terpeutice. In antichitate planta era folosita ca panaceu universal...
Detalii
Litsea cubeba este o planta tropicala cu frunze de o culoare vibranta si miros placut citric. Uleiul esential este extras din fructele marunte ca niste boabe de piper prin distilare...
Detalii
Uleiul esential de cimbru este antibacterian, antiviral si antifungic potent, util in aplicatii cutanate in caz de micoze, dermatoze sau diverse probleme de natura infectioasa. Stimuleaza...
Detalii
Folosit in mod traditional pentru a reduce inflamatiile si durerile asociate, este renumit pentru proprietatile sale calmante si restaurative, datorita continutului ridicat de sesquiterpene...
Detalii
Uleiul de pin silvestru - sau pin de padure - este recunoscut ca fiind tonic si dinamizant atat pentru corp cat si pentru spirit. Este valorificat ca antiseptic pulmonar si adjuvant...
Detalii
Lemnul arborelui de santal de Haiti este atat de bogat in uleiuri incat este folosit ca si candela de locuitorii din Haiti, intrucat arde un timp indelungat. Uleiul esential distilat...
Detalii
Din cele mai vechi timpuri rasina de smirna a fost utilizata atat pentru aroma sa cat si pentru proprietatile remarcabile asupra corpului si spiritului. Foarte apreciata in lumea antica,...
Detalii
Folosit in mod traditional in aplicatii antiinfectioase, carminative, anestezice dentare, amigdalita, herpes. Activitate puternica cu spectru larg. Adesea regasit ca ingredient in pasta...
Detalii
Uleiul esential de cimbru este antibacterian, antiviral si antifungic potent, util in aplicatii cutanate in caz de micoze, dermatoze sau diverse probleme de natura infectioasa. Stimuleaza...
Detalii
Pe langa parfumul sau deosebit de apreciat ce emana prospetime, uleiul de bergamota are proprietati benefice si in aplicatiile cosmetice, fiind tonic si purifiant. Este lipsit de molecule...
Detalii
Lemongrass, cunoscut si sub denumirea de iarba de lamaie, citronella sau verbina de India, este o planta perena ce creste si se multiplica rapid, formand o adevarata retea de radacini...
Detalii
Un ulei incalzitor, cu miresma erbacee-florala, utilizat in aplicatii antiinfectioase, imunostimulante, echilibrante si neurotonice. Ajuta in caz de anxietate, pierderi, suparare, hiperactivitate,...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.